Over KüchenTreff Buitenpost

"Persoonlijke connectie met de klant is echt heel belangrijk"

Voor Sebastiaan en Loekie zijn keukens echt hun passie. Nadat Sebastiaan meer dan tien jaar in de verkoop van keukens heeft gewerkt opent hij nu de deuren van KüchenTreff Buitenpost. Hij wil graag zijn eigen visie volgen. “Persoonlijke connectie en advies geven aan de klant is echt heel belangrijk. We willen het de klant gemakkelijk maken en daarom heb je bij ons ook maar één aanspreekpunt in het hele proces.” Geen mega-showrooms, maar een showroom waar je als klant de volle aandacht hebt van de adviseur. Dat doet Sebastiaan overigens niet alleen. Op vrijdag en zaterdag is Loekie ook te vinden in de showroom en assisteert ze bij het hele proces van A tot Z.

Waarom precies Duitse keukens? “Die worden al jaren geroemd om hun hoge kwaliteit, innovatie en eerlijke prijzen. Dat wil ik ook in Nederland. Daarom is de ligging van Buitenpost ideaal: half uurtje van Groningen en Leeuwarden. Je hoeft de grens niet over voor Duitse keukens.”

"Geen klant of keuken is hetzelfde. De grote glimlach bij de klant uiteindelijk wel."

Duitse keuken in antraciet

Waarom kiezen voor KüchenTreff Buitenpost?

Sebastiaan: “Kwaliteit staat voorop in alles wat Loekie en ik doen. Niet alleen de keuken zelf, maar ook in het hele proces van advies tot oplevering. Je weet ook qua prijs precies waar je aan toe bent. Bij ons geen handjeklap, maar direct duidelijkheid.” 

Een keuken is een hele investering en dus is vertrouwen enorm belangrijk. Een goed uitgedacht ontwerp is de basis van een keuken waar je nog jaren plezier van hebt. “Prachtig om een keukenontwerp realiteit te zien worden. Geen klant is hetzelfde. Geen keuken hetzelfde. Maar uiteindelijk de grote glimlach bij de klant wel. Daar doe ik het voor”. 

Een keuken kopen in persoonlijke sfeer waarbij creatief ontwerp en vertrouwen centraal staan.

Onze diensten van A tot oplevering

Wanneer je een keuken koopt bij KüchenTreff Buitenpost wordt het hele process van A tot Z verzorgt door ons. Van advies tot ontwerp, van levering tot montage en afwerking. Daarnaast kun je ook bij ons terecht voor demontage, keukenrenovaties. en meerwerk (zoals leidingwerk). Al eens nagedacht over een kastenwand in de woonkamer of bijkeuken met veel opbergruimte? Mogelijk kunnen we ook daarin een passende oplossing voor je bieden.

Kom langs en laat je inspireren

We nemen graag de tijd om je te helpen met een persoonlijk advies op maat voor jouw nieuwe keuken. De koffie staat klaar!